Turisztikai és infrastrukturális fejlesztés

„A turista az az ember, aki olyan helyekre akar eljutni,

 ahonnan a helybeliek minden eszközt megragadva szeretnének megszökni.”

(Turisztikai aforizma)

 

Az aktív turista egy mazohista csodabogár – annak szemében, aki még nem élte át az aktív turizmusban rejlő szabadság élményét.

Önmagában aktív turisztikai létesítményt, kerékpárutat, úthálózatot a turisztikai piacon értékesíteni nem lehet. Csak a komplex élmény eladható. Fejlesztéseink során jól promotált, széleskörű program és szolgáltatáskínálatot nyújtó, több aktív turisztikai ághoz kapcsolható, azokat kiszolgálni képes, komplex turisztikai térségfejlesztésre törekszünk, amely mind a hazai, mind az európai piac számára vonzó lehet.

A célcsoport rendkívül széles – pl. kerékpározás esetében kezdve a lehetőleg kiépített utakon kerékpározó, magas szintű infrastruktúrát és szolgáltatásokat kereső, sokat költő idősebb, vagy családos turistáktól a terepkerékpározást, extrém feltételeket, nagy teljesítményt kedvelő fiatalokig.

A térségi adottságoktól függően meghatározzuk a szűkebb célcsoportot, definiáljuk igényeiket és ezek kielégítését célozzuk meg a fejlesztés során.

A turisztikai fejlesztéssel alapvető célunk az érintett térség számára a versenyképesség, a bevételek növelése és a népességmegtartó képesség biztosítása.

Amennyiben aktív turisztikai célú fejlesztésen gondolkozik, kérem keresse munkatársainkat. A megvalósíthatóság vizsgálatától a forrásteremtő pályázatok elkészítésén és kezelésén át a projektek menedzseléséig és egyes részfeladatainak elvégzéséig vállaljuk e komplex feladat elvégzését.